Scroll Top

Uitreiking Hoffelijkheidsprijs 2023

Stichting Hofvogels is genomineerd voor deze jaarlijks terugkerende onderscheiding die georganiseerd wordt door Hofmarketing. De prijs is bedoeld om nieuwe en bestaande inwoners én toeristen attent te maken op de activiteiten in de Hof van Twente. Tevens is het een mooie cliffhanger om lokale sociale en sportieve initiatieven in de maatschappij voor het voetlicht te brengen. Ook het bedrijfsleven is vertegenwoordigd. De prijs is onderverdeeld in de categorieën wonen, werken, recreëren en Held van de Hof. Stichting Hofvogels is genomineerd voor de categorie wonen.

Op donderdagavond 28 september is het dan zover. Tijd om deze prijs in de wacht te slepen. De bokalen zijn gemaakt van Twickelhout door Marcel Kiezenbrink. Frank Kruse en Menno Huge vertegenwoordigen Stichting Hofvogels en zijn op tijd aanwezig in Café-Restaurant ‘t Hoogspel in Delden, evenals het redactieteam. Om 20.00 uur neemt Hans van Middendorp de microfoon ter hand en de uitreiking begint. 

De uitslag. De winnaar in de categorie wonen is het Repair Café Goor / Delden. Stichting Hofvogels gaat echter niet met lege handen naar huis. Want, vleermuizenexpert Jan Mannak is sinds kort lid geworden van Hofvogels. En Jan is ook actief bij het Repair Café. Bovendien wordt de prijs uitgereikt door de winnaar van vorig jaar, ANWB AutoMaatje. Vertegenwoordigd door Carol Effing. Zoals u weet van het redactieteam Hofvogels. 

Na de uitreiking van de twee andere categorieën gaat het hele gezelschap aan de wandel naar de Watertoren van Delden, even verderop. Er volgt een indrukwekkende lasershow die geprojecteerd wordt op de watertoren. De begeleidende muziek is niet te missen alhoewel we in het vrije veld staan. De winnaar in de categorie Held van de Hof wordt bekend gemaakt en er is tijd om even gezellig na te borrelen. Het is een mooie afsluiting van de avond onder de bijna volle maan en sterrenhemel. Stichting Hofvogels is mooi in het zonnetje gezet en de waardering gaat uit naar al onze leden en vrijwilligers.  

 

 

Gerelateerde berichten